Pienryhmävalmennuksessa harjoittelee samaan aikaan 4-8 henkilöä. Osallistujilta toivotaan samankaltaisia tavoitteita, mutta lähtökohdat voivat olla kuitenkin erilaiset. Valmennuksen voit aloittaa joko omalla porukalla tai ilmoittautua jo olemassa oleviin ryhmiin.

Kevään 2018 pienryhmät

Hyvinvointi-ryhmässä parannetaan liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vahvistetaan syviä tukilihaksia. Harjoittelu sopii erityisesti istumatyötä tekeville, koska teemme paljon niska-hartiaseutua elvyttäviä harjoitteita. Hiki saattaa tulla, mutta harjoittelun tempo on rauhallinen.

Suorituskyky-ryhmässä rasva palaa ja lihakset vahvistuvat. Saat voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Treeni on monipuolista ja intensiivistä – hiki tulee varmasti!

Molempiin ryhmiin kuuluu ohjattujen harjoitusten lisäksi salainen Facebook-ryhmä, jossa saat matkan varrella tukea ja vinkkejä myös muuhun liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen. Katso lisätietoa ryhmistämme Facebook-sivuiltamme:
https://www.facebook.com/primitiveskills.fi

Seuraavat pienryhmät alkavat 2.4.2018! Voit ilmoittautua jo mukaan tai laittaa tiedustelua: http://www.primitiveskills.fi/ota-yhteytta.