Kurssi on tarkoitettu synnyttäneille äideille, jotka haluavat palata takaisin liikunnan pariin. Kurssin aikana tutustutaan raskauden jälkeiseen liikuntaan, otetaan huomioon mahdolliset synnytyksen jälkeiset haasteet (esimerkiksi lantionpohjan toimintahäiriöt, suorien vatsalihasten erkauma) ja tehdään liikkeitä, jolla voidaan edistää kehon palautumista ja harjoitella turvallisesti. Voit osallistua kurssille, kun olet saanut lääkärin jälkitarkastuksessa luvan aloittaa liikunnan, mutta ei haittaa, vaikka synnytyksestä olisi jo pidempikin aika. Huomioithan kuitenkin, että jos otat lapsen mukaan tunnille, lapsen yläikäraja on 1v.

Tavoitteena on palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jälkeen ja parantaa kehonhallintaa, sekä ryhtiä. Ensimmäisillä kerroilla haetaan liikkeitä, joiden avulla vahvistetaan lantionpohjan lihaksistoa, selkä- ja vatsalihaksia ja pakaralihaksia. Kurssin loppupuolella kiinnitetään huomiota myös ylävartalon voimaharjoitteluun.

Lapsi voi olla mukana tunnilla ja osallistua liikkeisiin. Jos lapsi nukkuu tunnin aikana tai viihtyy itsekseen viltillä omien lelujen parissa, liikkeet voi tehdä myös ilman lasta. Ryhmässä edetään rauhassa ja osittain myös lapsen ehdoilla: Voit esimerkiksi syöttää lasta tai vaihtaa vaikka vaipan kesken tunnin, jos tulee tarve. Tunti etenee kuitenkn suunnitellusti, mutta jos joku osa harjoitteista jää tekemättä, niin se ei haittaa. Saat jokaisen tunnin jälkeen muutamia liikkeitä kotiläksyksi ja voit tehdä harjoitteita myös kotona omassa rauhassa.

Kurssin aikataulu

5 kerran kurssi alkaa 3.11.2020 tiistaisin klo 10:30 – 11:30
Kurssi toteutuu 3 osallistujalla ja kurssille mahtuu 8.
Kurssin hinta on 110 € ja voit maksaa ensimmäisen tunnin yhteydessä kortilla, liikuntaedulla tai käteisellä.

Ilmoittaudu mukaan varaamalla paikkasi ensimmäiselle tunnille tai yhteydenottolomakkeella. Kurssi pidetään rauhallisessa joogastudiossamme osoitteessa Merivirta 11 C (sisäpiha).