Joogalla tutustut itseesi. Jooga erottuu muusta liikunnasta siten että liikkuminen tapahtuu yhteistyössä hengityksen, kehon ja mielen kanssa. Jooga ei ole tavoitekeskeistä eikä sinun tarvitse olla siinä ”hyvä” riittää, että saavut joogamatolle. Opi päästämään irti odotuksista mitä sinun pitäisi tehdä, kuka sinun pitäisi olla, miltä sinun pitäisi näyttää. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet tässä hetkessä. Jokainen liike opettaa sinua rakastamaan itseäsi ja päästämällä irti muiden odotuksista, päästät samalla irti rajoitteista. Silloin todella pystyt selvittämään mihin kaikkeen kykenet.

Pidämme Espoon studiollamme ryhmäkoot pieninä, jotta ohjaaja ehtii käydä korjaamassa mahdolliset virheasennot. Tällä erotumme mm. kuntokeskusten massatunneista.

Pääohjaajana meillä toimii koulutettu joogaohjaaja Hannele Behm, lue lisää Hannelesta tästä.

Tutustumistarjous

Kokeile joogaamme 3 kerran tutustumistarjouksella hintaan 35 €. Kortti on voimassa 6 viikkoa ja sen voi ostaa täältä. Ilmoittaudu mukaan tunnille tästä!

Joogasta hyötyy parhaiten kun sitä harjoittaa säännöllisesti. Jos et ole ihan varma onko jooga sinun juttusi, tai jos tunnet olosi millään lailla epämukavaksi ryhmätunneilla, olet tervetullut kokeilemaan myös privaattijoogaa, jossa joogaa harjoitellaan yksin tai kaksin ohjaajan kanssa. Voit varata kokeilutunnin tästä (kokeilukerta 25 €/hlö)

Hinnat

  • Kertamaksu 20 €
  • Sarjakortti 5x 85 €
  • Sarjakortti 10x 150 €
  • Sarjakortti 15x 215 €
  • Sarjakortti 20x 270 €
  • Mattovuokra 2 €

Maksutavat

Jooga ei ole tavoitekeskeistä eikä sinun tarvitse olla siinä ”hyvä” vaan riittää, että saavut joogamatolle.

Grounding Yin®

GroundingYin®- Joogahoito on kokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy Meridiaanien, eli energiakanavien, sekä niissä sijaitsevien akupisteiden, käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.

Lue lisää GroundingYin®- Joogahoidosta tästä.

Yksityisjooga

Yksilöohjattu jooga on hyvä vaihtoehto jos haluat henkilökohtaista ohjausta normaalin ryhmätunnin sijaan. Yksityisellä tunnilla voimme keskittyä erityisesti juuri sinun anatomiaasi, muokata Asanat (asennot) sinulle sopiviksi jotta saat harjoituksestasi irti niin paljon kuin mahdollista.

Lisätietoja yksityisjoogasta saat Hannelelta: hannele.behm(at)primitiveskills.fi