Kehitystä, inspiraatiota ja hyvää fiilistä!

Olen treenannut Caon ohjauksessa vuoden enkä voisi olla tyytyväisempi! Alun perin aloitin Caon yksilövalmennuksessa, jotta saisin parannettua suorituksiani kilparatsastajana. Kehitystä alkoi tapahtua nopeasti, kun sain ammattitaidolla tehdyt ohjelmat niin treenaamisen kuin ruokavalionkin suhteen. Aloitin harjoittelun ilman aikaisempaa kuntosalikokemusta ja todennäköisesti treenaamiseni olisi loppunut lyhyeen ilman Caon tsemppausta.

Aleksin kanssa aloin treenata tämän vuoden alussa, jolloin yksilövalmennuksen lisäksi aloitin myös Primitive Skillsin bootcamp-pienryhmässä. Olen todella iloinen saadessani treenata näiden mahtavien tyyppien kanssa! Treeneissä ei päästetä liian helpolla, vaan pojat kannustavat minua eteenpäin ja pistävät paitsi testaamaan omia rajojani myös poistumaan omalta mukavuusalueeltani. Treenejä odottaa innolla ja surkeampikin päivä kääntyy aina paremmaksi, kun niiden jälkeen voi poistua kotiin hymyssä suin!

Samasta tilasta löytyy myös hierontapalvelu, joten tällaiselta lihashuollon laiminlyöjältäkin loppuvat tekosyyt olla huoltamatta omaa kehoaan!

 

Laura, 24 v

Kokonaisvaltaista motivointia turvallisesti ja tehokkaasti!

Aloitin Primitive Skills Espoon bootcamp-pienryhmävalmennuksessa keväällä 2017. Tavoitteenani oli saada kehitettyä hyvä peruskunto turvallisessa ympäristössä. Olen aina ollut hoikka, joten toiveenani oli vahvistaa lihaksia ja saada lisää kestävyyttä. Istumatyöläisenä myös liikkuvuuteni kaipasi huomiota.

Ajattelin jo etukäteen treenien olevan tehokkaita, mutta treenien intensiivisyys ja laaja repertuaari erilaisia liikkeitä ovat ylittäneet kaikki odotukseni. Treenit ovat olleet hyvin suunniteltuja ja monipuolisia. On ollut mahtavaa, kun valmentaja on vieressä varmistanut, että suoritan liikkeet myös teknisesti oikein.

Valmennuksen ja valmentajien motivoinnin siivittämänä kiinnostus kokonaisvaltaisemmin omaa hyvinvointiani kohtaan on herännyt uudella tavalla: olen alkanut syödä ja nukkua paremmin sekä liikkua myös ryhmävalmennuksen ulkopuolella. Lisäksi olen saanut erinomaisia vinkkejä Aleksilta ja Caolta myös näihin seikkoihin. Vajaassa puolessa vuodessa olen saavuttanut kaikki alkuperäiset tavoitteeni. Enää en vaihtaisi tätä treenimuotoa ja valmentajien ammattitaitoa mihinkään muuhun. Tule treeneihin, jätä ennakkoasenteet omasta osaamisestasi kotiin ja anna vetäjien näyttää mihin pystyt!

 

Julia, 30 v

Sitoutumista, tukea ja ammattitaitoinen ohjaussuhde!

Olen treenannut Aleksin kanssa yli kaksi vuotta, joten ohjaustunteja on nykyään takana reilusti yli 100. Lähtökohtani ennen harjoittelun aloittamista olivat melko perinteiset tämän päivän istumatyöläiselle: huono liikkuvuus ja ryhti, vuosien saatossa kadonnut vyötärölinja, hartioiden virheasento – puhumattakaan keuhkoveritulpan jälkeensä jättäneistä vajaatoimintaisista keuhkoista ja huonosta hapenottokyvystä sekä kuluneesta polvesta. Näytetunnin jälkeen olin valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen ohjaussuhteeseen Aleksin kanssa, koska hänestä välittyi sekä vahva ammattitaito että kyky tsempata minua kohti parempaa suoritusta. Aleksi varmistaa, että suoritan liikkeet aina riittävällä intensiteetillä ja oikeilla liikeradoilla – tarkka silmä havaitsee myös heti, jos vaikka yritän fuskata liikettä helpommaksi.

Parasta on myös se, etten koskaan ole ollut väärällä tavalla kipeä treenin jälkeen. Toki koko kroppa on usein hellänä tunnin jälkeen, mutta juuri sillä lailla, että tietää tehneensä jotakin oikein ja tehokkaasti. Niin ja ne kyykytkin alkaa jo näyttää kyykyiltä eivätkä enää ole pelkkiä pikkuniiauksia kuten pari vuotta sitten.

Eräs ystäväni sanoi, että hyvän valmentajan perässä voi vaikka muuttaa toiseen maahan. Jos tämä tilanne olisi edessä, minullekin taitaisi käydä niin.

Mirja, 59 v