Asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme myös huomioida sen palveluissamme. Tarjoammekin kaikille personal training- ja pienryhmäasiakkaille harjoitusten lisäksi:

  • Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät virkistyspäivät
  • Aktiivisen Facebook-yhteisön, jossa jaetaan ajankohtaista liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää tietoa
  • Viihtyisän olohuoneen, jossa voi nauttia talon tarjoamaa kahvia, teetä ja hedelmiä

Personal training

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, mikä tarkoittaa että sisältö suunnitellaan aina sinun tavoitteiden mukaan. Lue lisää tästä.

Pienryhmä

Pienryhmäharjoittelu on personal trainingin ja ryhmäliikunnan yhdistelmä, jossa harjoitellaan säännöllisesti pienessä porukassa valmentajan opastuksella. Lue lisää tästä.

Jooga

Joogalla tutustut itseesi. Jooga erottuu muusta liikunnasta siten että liikkuminen tapahtuu yhteistyössä hengityksen, kehon ja mielen kanssa. Lue lisää tästä.

Hieronta

Säännöllinen hieronta on hyvä kehonhuoltomenetelmä ja on mitä loistavin osa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoa. Tervetuloa hierontaan ja olet askeleen lähempänä parempaa oloa! Lue lisää tästä.

Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Räätälöimme työhyvinvointipäivät teidän tarpeidenne mukaan. Lue lisää tästä.

Äitiysliikunta

Odottaville ja synnyttäneille äideille tarkoitettu liikuntapalvelu, joka auttaa äitejä palaamaan takaisin liikunnan pariin ja neuvoo liikkumaan turvallisesti odotusajalla tai synnytyksen jälkeen. Lue lisää tästä.