Hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa rasituksesta palautumista. Lisäksi se paitsi poistaa stressiä myös parantaa unen laatua. Jokainen hoitokerta toteutetaan asiakkaan sen hetkisiä, yksilöllisiä, tarpeita huomioiden. Hieronta voi olla vahvasti pehmytkudoksia muokkaavaa tai rauhallista ja kevyttä rentoutumista viikon askareista – tai mitä vain siltä väliltä.

Säännöllinen kehonhuolto on mitä loistavin osa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoa. Tervetuloa hierontaan ja olet askeleen lähempänä parempaa oloa!

Täytä esitietolomake ja ota se mukaasi ensimmäiselle hierontakerralle. Tulosta esitietolomake tästä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauksestamme, voit tiedustella vapaita aikoja myös suoraan hierojiltamme Terhiltä tai Wilmalta.

Oli hierontasi tarve sitten stressin poisto, unenlaadun parantaminen, tai jumien poisto, niin meiltä löytyy apu. Tervetuloa rentoutumaan Espoon Kivenlahteen!

Muistathan hierontaan tullessasi pestä/desinfioida kädet sekä noudattaa yskimis- ja aivastamishygieniaa. Yhtään flunssaisena hierontaan ei saa tulla.

Hinnasto

  • Hieronta 30 min  35 €
  • Hieronta 45 min  49 €
  • Hieronta 60 min 57 €
  • Hieronta 90 min 80 €

Varaa aika hierontaan tästä.

Maksutavat

Hierontapalveluihin emme hyväksy maksuvälineeksi käteistä tai liikuntapalveluihin tarkoitettuja liikuntaetuja/-seteleitä.