Personal training on henkilökohtaista valmennusta, mikä tarkoittaa, että sisältö suunnitellaan aina sinun tavoitteidesi mukaan. Yleisimpiä tavoitteita asiakkaidemme keskuudessa ovat yleiskunnon kohottaminen tai ylläpito, painonpudotus, liikkuvuuden ja voiman lisääminen sekä ryhdin parantaminen. Personal trainer opettaa suorittamaan harjoitteet oikein ja turvallisesti, jolloin näkyviä ja ennen kaikkea tuntuvia tuloksia syntyy varmemmin ja nopeammin kuin yksin harjoitellessa. Personal trainerin ohjauksessa voi olla samalla kertaa yksi tai kaksi henkilöä.

Kaikkiin valmennuspaketteihimme kuuluvat

  • Tapaamiset 50 min – tapaamiset Espoon salillamme valitsemasi personal trainerin kanssa
  • Testauspalvelut
  • Harjoitteluohjelmat – laadit ohjelman yhdessä personal trainerin kanssa, mikä tukee juuri sinun tavoitteitasi
  • Ravintoneuvonta ja tarvittaessa ravinto-ohjeet
  • Sähköposti- ja puhelintuki

Asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme myös huomioida sen palveluissamme. Tarjoammekin kaikille personal training- ja pienryhmäasiakkaille harjoitusten lisäksi:

  • Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät virkistyspäivät
  • Aktiivisen Facebook-yhteisön, jossa jaetaan ajankohtaista liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvää tietoa
  • Viihtyisän olohuoneen, jossa voi nauttia talon tarjoamaa kahvia, teetä ja hedelmiä

Tämä on suosituin palvelumme, kysy saatavilla olevia valmennuksia yhteydenottolomakkeella. Palvelun hinta määräytyy valmennuskokonaisuuden mukaan. Kokeilutunti personal trainerin ohjauksessa on 25 €/ 50 min ja se järjestetään salillamme Espoossa. Varaa kokeilutunti tästä.

Huom! Koronaepidemian takia toteutamme personal training-valmennukset myös etäyhteydellä, voit siis tehdä treenit myös kotonasi. Myös ulkotreenit ovat mahdollisia.

Näytetunnin jälkeen olin valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen ohjaussuhteeseen Aleksin kanssa, koska hänestä välittyi sekä vahva ammattitaito että kyky tsempata minua kohti parempaa suoritusta.

Mirja, 59 v    [Lue lisää…]